Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Nedelja 16.03.2014.
20:53
Z. Mirković - Vesti A
Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke (DS) Dragoljub Mićunović ocenio je u intervjuu bečkom dnevniku "Standard" da Zapad podržava Aleksandra Vučića zbog Kosova.
Nedelja 16.03.2014.21:12
Ma nije moguće da je Vučić veći izdajnik od tebe i Tadića, Đilasa i Čede?
Nedelja 16.03.2014.22:41
Nemamo taj luksuz da glasamo za najboljeg , nego glasamo uklanjanjem lošijih. Tadićevi i Đilasevi su imali svoju šansu , nisu je iskoristili, naprotiv omogućili su vladavinu tajkunskog i kriminalnog sistema kao za vreme Koštunice. Dačić , posle toliko godina bavljanjem politike, nema absolutno nijedan pozitivan bilans da pruži narodu, absolutno nijedan, i zbog toga je oštro razočarao građane i glasače. A da nepričamo o ostalim formacijama. Znači, ostao je samo Vučić. Zna i on sam da neće imati više šanse ako nezadovolji glasače.
Nedelja 16.03.2014.21:47
Западни медији оцењују данас, у извештајима о ванредним парламентарним изборима у Србији, да се очекује да ће Српска напредна странка учврстити власт, с више од 40 одсто гласова подршке, што би био резултат какав није забележен од времена Слободана Милошевића. Sve receno!!Je li tako??
Nedelja 16.03.2014.22:36
Pa treba da se zaokruzi samostalnost Kosova,pa jos nesto da se otcepi od Srbije;itd...Znaci trebaju Poslusnika j li nije tako??
Ponedeljak 17.03.2014.01:54
za gubitak Kosova smo mi srbi sami krivi : Ništa nismo preuzeli da sprečimo albanski ekspancionizam pogotovo posle prvog svetskog rata gde je Srbija bila pobednička. Kada pustiš gangrenu da se širi, nemoj se čuditi da ti jednog dana neko odseče nogu !
Nedelja 16.03.2014.21:19
Sta ovaj prica sto su to oni bolji od Vucica osam i vise godina su na vlasti pod njihovom vlasti Kosovo je proglasilo nezavisnost.Sto to nisu sprijecili sada pricaju protiv Vucica neka oni dodju na vlast da vidimo kako bi oni ocuvali Kosovo sta bi to oni uradili.Sto se zajedno svi ne dogovore kako da barem ono sto je ostalo od Srbije da vrati u normalne tokove da nebude narod opet neka kolatelarna steta,a tajkuni da se bogate i da unistavaju narod.
Nedelja 16.03.2014.21:27
Nije Vucic nista gori od vas zutih,Cede,Vuka..nazalost Vucic ce sve uciniti i cini zarad dodvoravanja zapadu da sto pre pusti niz vodu Kosovo i RS.Zivi bili pa videli.
Nedelja 16.03.2014.22:51
Ja sam iz RS i mislim da RS mogu da izdaju samo Dodik Bosic Ivanic i dr.koji to rade vec od prestanka rata od 95 godine,a ne Vucic.Skoro je Dodik ako ste culi otkrio one koji ruse RS pa vi sada sami odlucite ko rusi RS i ko hoce da je pusti niz vodu.
Nedelja 16.03.2014.21:35
Građane Srbije ne čeka ništa dobro posle martovskih izbora 2014. godine. "Bolni rezovi", kako ih najavljuju vlastodršci, znače da će se teror nad siromašnima nastaviti još većom žestinom. Spremaju se drastična povećanja cene struje, gasa, hrane, odeće, obuće, prevoza...Izvesno je, ko god bude na vlasti, sprovešće "bolne rezove" na takav način da će polovina Srbije biti osakaćena, jer neće imati para ni za biološki opstanak. Sumorna statistika govori da je do početka 2014. godine, više od 200.000 ljudi već "opservirano", zapravo, porobljeno od strane stranačkih milicija sa sertifikatima privatnih izvršitelja, zapravo, "državnih uterivača dugova". I sve po zakonu!
Nedelja 16.03.2014.21:35
Prebacivanje nadležnosti sudova na privatne izvršitelje samo su jedan od problema koji je sobom doneo zloglasni Zakon o izvršenju i obezbeđenju (ZIO), koji je 2012. godine uveo privatne izvršitelje u sistem naplate dugovanja. Prema ovom Zakonu, žalba i drugi pravni lekovi, kao i novi dokazi, ne zaustavljaju izvršenje! Čime onda sirotinja da se brani ako već nema kome da se žali?Zakonom o obezbeđenju i izvršenju nije propisana granica prinudne naplate, niti je određeno da građanin može zadržati u stanu osnovne stvari za svoje ukućane. Takođe, ni Institut ličnog bankrota u Srbiji nije predviđen, tako da je građanin u ovoj zemlji potpuno nezaštićen.
Nedelja 16.03.2014.21:36
Mogu da mu rade šta god hoće. Nije daleko ni dan kad će proraditi i privatni zatvori privatnih uterivača koji će za račun države da pljačkaju i porobljavaju. Istovremeno, policija protivzakonito pruža asistenciju ovoj kriminalnoj aktivnosti. Naime, po članu 3 Zakona o policiji, ona prilikom izvršenja pruža pomoć državnim organima, ali ne i privatnim licima! U ovom slučaju, sve je suprotno tom zakonu. Zbog svega toga, na vidiku su obračuni građana sa nezasitim apetitima vlastodržaca i njihovim vojskama.
Nedelja 16.03.2014.21:37
I to neće sprovesti nikakvi ekstremisti niti "strani faktor" uz pomoć tajkuna, nego gladni i opljačkani ljudi, oni koji više nemaju šta da izgube u poslednjem pokušaju da prežive pakao srpske tranzicije i divljaštvo odnarođene bande koja sebe zove političkom elitom.Da je to tako govori i slučaj Beograđanina Zorana Cvetkovića, kome je početkom februara meseca na platu stavljena administrativna zabrana zbog duga „Infostanu" u iznosu od 1.132 dinara. Zoran je privatnom izvršitelju, koji je na sebe preuzeo prinudnu naplatu, morao da plati čak 14.452 dinara, što je preko 1.300 odsto više od glavnice duga!
Nedelja 16.03.2014.21:37
Od tog iznosa privatnom izvršitelju ide čak 8.640 dinara na ime nagrade i sastavljanja zahteva državnom organu. Kakvo je nasilje u pitanju, govori i podatak da je bivši direktor "Infostana" angažovao svog prijatelja, advokata, da uteruje dugove, kako bi, valjda, zajedno u zdravlju i veselju, trošili proviziju od otimačine.Osim što su napadnuti od privatnih izvršitelja, od prinudne naplate već isključene struje, ili gasa, za neplaćene komunalne usluge, stotine hiljada penzionera, sa minimalnom penzijom, moraće da ubuduće žive od jedne trećine penzije, jer će im doživotno biti plenjene ostale dve trećine, i život će morati da požive sa šest do sedam hiljada dinara, a neki i sa još manje.
Nedelja 16.03.2014.21:38
Može li se živeti sa 50 evra mesečno, u zemlji u kojoj je hleb skuplji nego u evropskim gradovima?Na vlast, očigledno je, dolazi jedna plaćenička četa koja je spremna da otvaranje koncentracionih logora i gubilišta. Hoće li se u Srbiji masovno umiranje sprovesti ćutke?Bolnice nam liče na klanice. Kojim novcem da stariji, nezaposleni i penzioneri kupe lek?Siromašna Srbije uzima kredite da bi trasirala teren da, eventualno, arapski šeici grade svoje palate i džamije na Savi i Dunavu.
Nedelja 16.03.2014.21:38
Da je reč o opasnim tipovima, svedoči i činjenica da oni koji se spremaju da nas zajašu nigde u Evropi nisu rado viđeni, osim u Briselu, da potpisuju kapitulaciju. Sela su nam pusta, a njive nepoorane. Čekaju na prodaju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)